Ужгородська міліція відзначила своє професійне свято

Ужгородська міліція відзначила своє професійне свято

22.12.13 16:28 0 913
Урочисте зібрання з нагоди Дня міліції України правоохоронці Ужгорода провели в актовій залі міськвідділу, яка заледве змогла вмістити численних гостей.

Привітати міліціонерів прийшли високоповажні гості: Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, його заступник Юрій Беляков, прокурор м.Ужгорода Іван Штефанюк, його заступники Іван Дем’янчук та Руслан Біловар, колишні очільники ужгородської міліції Іван Цьока і Володимир Цанько, а також представники духовенства – Отець Микола і Отець Федор.

У привітальному слові начальник Ужгородської міліції підполковник Євген Калитич висловив щорі слова подяки особовому складу, завдяки роботі яких вдалося покращити правопорядок на вулицях та в громадських місцях. Міліція належним чином реагує на заяви та повідомлення про злочини і пригоди. Адже саме люди в погонах покликані захищати права, свободи, законні інтереси громадян і найцінніше – людське життя.

- Благородна і почесна місія захисників правопорядку, яка в усі часи була позначена іскрою добра та вірою співвітчизників в утвердження верховенства закону у нашій державі. Спираючись на славетну спадщину та найкращі традиції, працівники міліції гідно несуть повсякденну службу, – каже Євген Калитич.

У свою чергу запрошені на урочистості гості привітали правоохоронців із святом та щиро подякували керівництву й особовому складу міськвідділу міліції за самовіддану працю на благо народу України. Побажали усім міцного здоров’я, щастя, благополуччя та родинного тепла.

За сумлінне виконання службових обов’язків міський голова нагородив кращих співробітників ужгородської міліції Почесними грамотами.

Також кращим міліціонерам Ужгорода за сумлінну службу були вручені відзнаки МВС, грошові премії та грамоти.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ