В Закарпатській області злодійки "перепеленали дитину" на 15 тисяч…

В Закарпатській області злодійки "перепеленали дитину" на 15 тисяч…

22.12.13 11:49 0 857
Саме в стільки обійшлася надмірна співчутливість молодій жительці Ужгорода, котра впустила в свою оселю незнайомок із немовлям на руках.

Міліція постійно застерігає громадян, аби були обережними й не впускали в свій дім незнайомців, що б ті не пропонували. Проте люди на це мало зважають, і як наслідок – залишаються без своїх грошей та коштовностей.

Черговою жертвою невідомих пройдисвітів днями стала 30-річна ужгородка. До її квартири обідньої пори подзвонили дві смагляві незнайомки з немовлям на руках. Попросилися в дім буцімто перепеленати дитя. Сердобольна жінка впустила їх, не підозрюючи лиха. Але доки мати біля господині перекутувала дитину, її напарниця примудрилася обнишпорити іншу кімнату й знайти численні ювелірні вироби... Все золото вартістю близько 15000 гривень злодійка поцупила, після чого обидві зловмисниці пішли собі геть. Лише виявивши пропажу своїх коштовностей, потерпіла звернулася із заявою в міліцію. Пройдисвіток розшукують правоохоронці.

За нез′ясованих поки обставин позбулася своїх грошей та коштовностей і мешканка села Сільце Іршавського району. Жінка повідомила в райвідділ міліції про те, що ранкової пори невідома особа, шляхом вільного доступу, проникла в її будинок, звідки викрала гроші в сумі 4000 гривень, а також численні золоті вироби. Сума матеріального збитку становить 16000 гривень.

Правоохоронці вкторе просять громадян уважніше ставитися до збереження власних цінностей.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ