Міліціонери Хустщини відствякували 22-гу річницю «Дня української міліції»

Міліціонери Хустщини відствякували 22-гу річницю «Дня української міліції»

22.12.13 13:32 0 855
Хустські правоохоронці кажуть, їм є що святкувати. З цієї нагоди в актовому залі Хустського міськвідділу міліції керівництво зібрало урочисті збори особового складу. Кращі співробітники традиційно отримали нагороди, згадали і про тих, хто поклав своє життя на вівтар боротьби зі злочинністю.

У святкових мундирах співробітники органів внутрішніх справ Хустщини зібралися в актовому залі міськвідділу міліції. Першим до слова приступив очільник міліції полковник міліції Василь Турдай, який передав вітальні слова від начальника УМВС України в Закарпатській області генерал-майора міліції Василя Варцаби.

Далі вітали міліціонерів голова хустської РДА, голова районної ради, заступник мера, а також керівники державних установ. З нагоди свята усім працівникам міліції згідно розпорядження міністерства до зарплатні – додатково додали по 500 гривень.

- Щодня сотні громадян набирають номер «102», щоб почути у відповідь «Міліція. Чим можемо допомогти?». І ми з вами, колеги, маємо зробити усе залежне від кожного, щоб виправдати сподівання людей на захист і допомогу, – сказав між іншим полковник міліції Василь Турдай.

Повідомляє Агнеса Куртяк Хустський МВ УМВС.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ