Закарпаття: на Хустщині пролетіли дві погані звістки – смертельне ДТП та вибухнув котел

Закарпаття: на Хустщині пролетіли дві погані звістки – смертельне ДТП та вибухнув котел

22.12.13 14:24 0 807
Селом Велятином, що на Хустщині пролетіли дві погані звістки. Першою стало відомо про те, що вранці в с.Велятино сталася дорожньо-транспортна пригода в якій помер 19-ть річний хлопець., а другою – вибух котла, де молода жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Водій Опель вектри рухаючись з сторони м. Хуст на повороті не впорався з керуванням та допустив наїзд на залізобетонну електроопору, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження, від яких помер по дорозі в лікарню. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Хустського МВ УМВС.

Цього ж дня в с. Велятино знову на всіх парах примчала карета швидкої допомоги. Лікарями з тяжкими тілесними ушкодженнями , було доставлено 33-ну жительку с.Велятино, Хустського району. Жінка спустилася в підвальне приміщення перевірити, як горить в котлі вогонь. В той час коли жінка знаходилась біля котлу не спрацював датчик високого тиску, внаслідок чого відбувся вибух. Вогнем пошкоджено стіни котельні, а жінка знаходиться в реанімаційному відділенні. Наразі правоохоронці встановлюють причину вибуху котла.

Повідомляє Агнеса Куртяк Хустський МВ УМВС.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Біля Львова зіткнулися ...

КОМЕНТАРІ