Нове поповнення лав прикарпатських рятувальників

Нове поповнення лав прикарпатських рятувальників

22.12.13 13:59 0 925
20 грудня на навчальному пункті Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області 43 випускники склали присягу на вірність народові України та отримали свідоцтва про закінчення кур­сів первинної підготовки за профе­сією «Пожежний-ряту­ва­льник».

Один за одним виходили ма­­йбутні рятувальники з шеренг для складання Присяги та от­римання свідоцтва. За результатами навчання п’ятеро з них отримали свідоцтва з відзнакою.

З успішним завершенням пе­­­­рвинної професійної пі­дгото­вки випускників приві­тав начальник Управління ДСНС в обла­сті полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький. Головний рятувальник області зазначив, що у такий важливий день кожен із бійців служби з надзвичайних ситуацій, поповнюючи міцну і дружну сім’ю прикарпатських рятувальників, стає представником мужньої професії.

Підкреслив важливість такої професійної підготовки і заступник начальника Уп­ра­в­ління освіти і науки ОДА Іван Будзак. За його словами, у світі є багато мирних професій, але шні випускники обрали осо­бливий і ризикований життєвий шлях, який вимагає мужності та відповідного багажу спеціальних знань і вмінь.

З напутнім словом звернувся до випускників навча­ль­ного пункту Навчально-методичного центру цивільного захисту та бе­зпеки життєдіяльності області і ветеран – полковник внутрішньої слу­жби у відставці Ярослав Степанович Яку­бів, котрий побажав їм гідно служити своєму народові.

У свою чергу, випускник кур­сів первинної професійної підготовки Андрій Турлай переконаний, що зробить все можливе для того, щоб ви­правдати це високе довір’я – приходити на допомогу людям у хвилину біди.

Урочистості з нагоди прийняття Присяги завершилися Божою Молитвою. Настоятель собору святих Володимира та Ольги отець Іван поблагословив рятувальників у їх благородній і такій потрібній людям службі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міська рада Львова ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ