У Львівській області святий Миколай завітав до мешканців Соціального центру матері і дитини у м.Дрогобич

У Львівській області святий Миколай завітав до мешканців Соціального центру матері і дитини у м.Дрогобич

22.12.13 16:54 0 800
З метою реалізації в регіоні завдань та доручень Президента України щодо захисту прав дитини напередодні свята Святого Миколая у Соціальному центрі матері і дитини, який знаходиться в місті Дрогобич, відбулися урочисті заходи для дітей та матерів, які перебувають в цьому закладі.

Привітав дітей і матерів закладу директор Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослав Бордіян та побажав усім, аби небесний покровитель – Миколай Чудотворець приніс щастя й радість, здоров’я, благополуччя та небесне благословення на добрі справи. Усім учасникам свята вручили подарунки.

Зазначимо, основне завдання влади та суспільства – допомога сім’ям та дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, що також є один із пріоритетних напрямків роботи Міністерства соціальної політики України.

Також відбувся «круглий стіл» за участю директора Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представників Дрогобицької райдержадміністрації, фахівців соціальної роботи Дрогобицького РЦСССДМ з питань підвищення ефективності соціальної роботи з сім’ями та особами, які опинилися у складних життєвих обставинах, вчасного їх виявлення, поліпшення соціального супроводу сімей, які виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Під час засідання підсумували результати роботи за 2013 рік.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Помер журналіст Ігор ...
Наступна новина: Чернівці: Відбулося ...

КОМЕНТАРІ