У Львові за сприяння Тараса Гупала до дня Святого Миколая відбулося святкове дійство для дітей, позбавлених батьківської опіки

У Львові за сприяння Тараса Гупала до дня Святого Миколая відбулося святкове дійство для дітей, позбавлених батьківської опіки

22.12.13 19:00 0 850
20 грудня 2013 року за організаційного сприяння депутата Львівської міської ради свободівця Тараса Гупала та Благодійного фонду "Місія Всіх Святих" у Львівському навчально-реабілітаційному центрі "Мрія" до дня Святого Миколая відбулося святкове дійство для дітей, позбавлених батьківської опіки.

Дітей розважили аніматори, які показували фокуси, циркові трюки та кумедні постановки.

Як повідомив Тарас Гупало, окрім подарунків та солодощів, які отримали від святого Миколая понад 180 діточок, закладу передали те, чого бракувало для належного забезпечення навчально-виховного процесу: посуд та канцелярські товари. Окрім цього, члени Благодійного фонду "Місія Всіх Святих" з Італії передали дітям різдвяні тортики та мандарини.

"Нехай це свято закарбується у пам'яті й завжди зігріватиме ваші серця спогадами. Сподіваюся, що в майбутньому, коли ви станете дорослими, це буде стимулом дарувати іншим дітям радість, тепло і любов.

Дітки, завжди залишайтеся такими, якими ви є зараз: добрими, щирими і чистими серцем. Пронесіть ці світлі почуття крізь усе життя й даруйте іншим віру в чудо. Пам'ятайте, що добрі справи робити легко, якщо об'єднуються хороші люди. Не даремно девіз Благодійного фонду "Місія Всіх Святих" – "Одна людина доброю справою змінює світ на краще", – зазначив депутат.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ