У Львівській області міліцейські посланці від Святого Миколая

У Львівській області міліцейські посланці від Святого Миколая

22.12.13 15:26 0 973
Вже котрий рік поспіль курсанти та офіцери Львівського державного університету внутрішніх справ стають помічниками Святого Миколая і напередодні свята відвідують сиротинці та школи-інтернати.

Щороку кожна українська дитина з трепетом чекає дня, коли до неї навідається Святий Миколай і покладе під подушку бажані подарунки. Усі без винятку малюки заслуговують на гостинці, але особливо це свято важливе для діток, які з тих чи інших причин позбавлені батьківської опіки.

Так, 24 курсанти факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства ЛьвДУВС, на чолі з начальником факультету полковником міліції Олексієм Авраменком та його заступником підполковником міліції Оксаною Бондарчук, завітали до Львівського будинку дитини №1, аби привітати малят й подарувати їм омріяні іграшки та гостинці.

З радісними вигуками «маліція!», дітлахи кинулися до гостей та подарунків. Малюки отримали саме те, що хотіли, адже напередодні добродійники зібрали «замовлення» для Святого Миколая. Машинки, ляльки, новорічні костюми, солодощі та фрукти – кожен святковий пакуночок знайшов свого власника.

Вихованці сиротинця, у свою чергу, влаштували для гостей справжнє святкове дійство із піснями, танцями та віршами. Курсанти та офіцери ЛьвДУВС завдяки маленьким акторам опинилися у справжній новорічній казці. Зі сцени до глядачів промовляли звірята, ангелики, сніжинки та сам Святий Миколай.

Словом, свято вдалося на славу, адже малюки із сиротинця з допомогою львівських курсантів та офіцерів, вкотре переконалися, що Миколай про них пам’ятає.

ВЗГ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Національна спілка ...
Наступна новина: Рівненщина: "Солодкі" уроки ...

КОМЕНТАРІ