Новий спортивний майданчик з тренажерним обладнанням відкрили у с. Київець Миколаївського району

Новий спортивний майданчик з тренажерним обладнанням відкрили у с. Київець Миколаївського району

22.12.13 13:28 0 975
20 грудня, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Андрій Мадзяновський взяв участь в урочистому відкритті спортивного майданчика з тренажерним обладнанням Київецької ЗОШ І-ІІІст Миколаївського району.

У зверненні до присутніх Андрій Мадзяновський, зокрема, зазначив, що шнє свято – це насамперед незабутня подія для школярів району, в яких з’являються нові можливості для самовдосконалення, розвитку, ведення здорового способу життя.

«Вірю, що серед дітей, які тут проживають, з’являться нові «зірки» українського спорту, такі, якими вже є гравці жіночої футбольної команди “Дністряночка” та учениця 11 класу Київецької школи – член дівочої збірної команди України з футболу Стефанія Матвіїшин», – сказав А. Мадзяновський.

Він також зауважив, що відповідно до соціальних ініціатив Президента України, за два роки рівень охоплення дітей позашкільною освітою повинен досягти не менше 70 %. А це означає, що в районі, де функціонують 37 загальноосвітніх шкіл, дві дитячо-юнацькі спортивні школи та одна позашкільна установа, з’являться й нові спортивні споруди, нові спортивні секції та команди.

«Надіємось, що цей спортивний майданчик принесе Вам не тільки фізичне задоволення, силу та в першу чергу здоров’я, але й виховає у Вас щоденну потребу до занять фізичною культурою та спортом».

З нагоди відкриття майданчика, заступник голови-керівник апарату ОДА вручив юним спортсменам с. Києвець комплект футбольних і баскетбольних м’ячів.

Довідка:

У 2013 році передбачено облаштувати 30 спортивних майданчиків. На облаштування майданчиків виділено 1 млн гривень. Вартість одного майданчика становить 33 300 гривень.

Станом на 20 листопада 2013 року облаштовано 10 майданчиків, а саме:

- с. Домажир (вул. Центральна, 1-а),

- м.Львів (вул.Лисенка, 53),

- м. Буськ, ЗОШ І-ІІІ ст.,

- с. Забір’я Жовківського району,

- с.Ясенівка Золочівського району,

- с. Київець Миколаївського району,

- с.Лучківці Бродівського району,

- с.Попелі Дрогобицького району,

- с.Млиниська Жидачівського району,

- м.Сокаль (санаторна школа інтернат ім..Т.Шевченка)

До кінця 2013 року буде облаштовано ще 20 майданчиків.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У селі Лахвичі на Волині ...
Наступна новина: Євромайдан просить киян ...

КОМЕНТАРІ