У Львівській області інформація щодо оновленням моделі демографічного прогнозу

У Львівській області інформація щодо оновленням моделі демографічного прогнозу

22.12.13 10:56 0 720
Робоча група Проекту РЕОП спільно з консультантом зі статистичного аналізу Проекту РЕОП Наталією Ходько завершують роботу над оновленням моделі демографічного прогнозу.

У процесі роботи члени робочої групи запропонували доволі оптимістичний прогноз стосовно показників народжуваності, зважаючи на позитивний результат 2012 року. Також спираючись на показники 2012 року, який продемонстрував підвищення сальда міграції, робоча група Проекту РЕОП зберегла цей тренд. Проте потрібно бути обережними з продовженням існуючих позитивних трендів і зважати на додаткові чинники та ризики. Робота над оновленням моделі перебуває на завершальному етапі і члени робочої групи представлять підсумкові результати на початку 2014 року.

Проект міжнародної технічної допомоги «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України» (Проект РЕОП) спрямовано на розбудову спроможності обласних державних адміністрацій та виконавчих органів міських рад до планування місцевого економічного розвитку з використанням інструментів кількісного аналізу та прогнозування.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Засуджено головного ...
Наступна новина: На Хмельниччині до Дня ...

КОМЕНТАРІ