На Львівщині працівники ДАІ привезли діткам гостинці від Святого Миколая

На Львівщині працівники ДАІ привезли діткам гостинці від Святого Миколая

22.12.13 17:56 0 938
Щороку 19 грудня до шкіл-інтернатів у Сколівському районі на Львівщині навідуються працівники обласного управління Державтоінспекції. Правоохоронці привозять діткам гостинці від Святого Миколая, а також вже традиційно нагадують малечі правила безпечної поведінки на дорозі.

Діти щоразу із нетерпінням чекають гостей у формі, зустрічають їх уже на порозі. Обступають міліціонерів зі всіх сторін, щиро діляться своїми радощами та клопотами. Адже головне для них – увага та турбота дорослих, можливість поспілкуватися з правоохоронцями, дізнатися від них щось нове та цікаве.

Та все ж, найбільше очікують малята на солодкі подарунки від Миколая Чудотворця. Кожен із них щиро вірить у диво, мріє про щось своє. А правоохоронці роблять усе, аби ці дитячі сподівання збувалися, щоби жоден малюк не залишився цього дня без гостинця.

От і вартові доріг привезли діткам чимало дарунків від Святого Миколая, працівників ДАІ та меценатів. Доброчинну акцію підтримали компанії «Сандора» та «ЛІМО».

Правоохоронці закликали школярів сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху та пообіцяли обов’язково навідатися до них знову.

Не забув Святий Миколай і про найменших діточок, вихованців львівського будинку дитини № 1. Цим закладом вже тривалий час опікуються працівники міського відділу ДАІ. Правоохоронці привезли малятам подарунки та солодощі, а дітки потішили гостей святковим виступом.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Євромайдан святкує ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ