Чернігів: День Святого Миколая чекали з нетерпінням

Чернігів: День Святого Миколая чекали з нетерпінням

22.12.13 10:01 0 796
Вихованці ряду чернігівських громадських організацій, що опікуються дітьми з особливими потребами, до Дня Святого Миколая готуються заздалегідь і чекають його з нетерпінням, адже саме в цей день їм дарують нагоду здійснити свою мрію.

19 грудня в Чернігові за особистого сприяння міського голови Олександра Соколова проводиться традиційна щорічна благодійна акція до Дня Святого Миколая "Світ очима дітей". Цього року вона пройшла вже всьоме.

Яскраві картини і майстерні вишивки, оригінальні вироби з бісеру – загалом 15 робіт, створених дітьми з обмеженими фізичними можливостями, придбали посадовці та депутати міської ради, представники соціально відповідального бізнесу. Таким чином вони подбали, щоб втілилися хоча б невеличкі мрії дітей – про власний мобільний телефон, набір для творчості, цифровий фотоапарат чи будь-що інше.

Звертаючись до дітей, їхніх батьків та присутніх благодійників, міський голова Олександр Соколов висловив переконання, що такі заходи вкрай важливі, бо несуть добро, зігрівають серця, роблять суспільство милосерднішим. Він привітав усіх із наступаючими святами Нового року та Різдва і побажав здоров’я та щастя.

Коло юних митців постійно розширюється, так цього року до вихованців громадських організацій "Шанс", "Гіпократ", "Милосердя і доброта", "Дорога до серця", "Товариство сприяння хворим на цукровий діабет" приєдналися ще й учасники творчої майстерні Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На думку організаторів, окрім благодійної мети цей захід ще є доброю нагодою, аби діти і їхні батьки могли поспілкуватися, поділитися позитивним досвідом, відчути справжню атмосферу свята. Цьому сприяла і чудова концертна програма. А на завершення власники гостинної зали – розважального комплексу "Базис" - почастували дітей солодкими десертами.

Цього ж дня увечері подібна благодійна акція пройшла і в Чернігівському музеї сучасного мистецтва «Пласт-Арт», де організували виставку-продаж творчих робіт юних художників – учнів художніх шкіл, студій та творчих майстерень Чернігова й області.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У день Святого ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ