Відбулися тренувальні тактико-спеціальні навчання з особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів Житомирського гарнізону

Відбулися тренувальні тактико-спеціальні навчання з особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів Житомирського гарнізону

22.12.13 16:16 0 834
20 грудня у місті Житомир відбулися тренувальні тактико-спеціальні навчання з особовим складом чергових караулів пожежно-рятувальних підрозділів Житомирського гарнізону. Захід проводився на базі одного з розважально-оздоровчих комплексів обласного центру. За мету самого навчання було поставлено провести тренування пожежно-рятувальних підрозділів міста під час гасіння пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей та визначити ступінь професійної виучки особового складу, тактичної підготовленості гарнізону, порядок взаємодії із зацікавленими службами міста тощо.

За задумом тренувальних навчань пожежа виникає відразу у декількох готельних номерах даного розважально-оздоровчого комплексу. Адміністратор закладу, за номером «101», повідомляє про виникнення загоряння оперативно-рятувальну службу і на місце виникнення умовної надзвичайної події починають прибувати чергові караули рятувальників з пожежних частин обласного центру. Після бойового розгортання ланки газодимозахисної служби приступають до проведення розвідки всередині приміщень де знаходиться осередок займання. Вогнеборці ж починають локалізацію пожежі та проводять міри що запобігання розповсюдження вогню на більшу площу та на сусідні споруди. Через деякий час, завдяки вправним та злагодженим діям співробітників ДСНС умовна пожежа повністю ліквідована.

Підводячи підсумки даного тренувального тактико-спеціального навчання, можна сказати, що бійці ДСНС з усіма поставленими задачами справилися на оцінку «задовільно». Виявлені незначні недоліки були враховані і наразі проводиться робота щодо їх недопущення у майбутньому.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Києва прибув ...

КОМЕНТАРІ