На Тернопіллі до 25 грудня можна подати документи на конкурс

На Тернопіллі до 25 грудня можна подати документи на конкурс

22.12.13 14:22 0 746
Три об’єкти державного майна потрібно оцінити, щоб визначити їх ринкову вартість для подальшого розрахунку орендної плати.

Два із них розміщені у Тернополі, на першому поверсі адмінбудинку, що на вул. Білецькій,1. Це частина холу площею 2 кв.м та долі площ спільного користування 1,26 кв.м, а також частина приміщення площею 1 кв.м та долі площ спільного користування 0,63 кв.м. Балансоутримувач – Головне управління Міндоходів у Тернопільській області.

Потребує оцінки й будівля насосної станції з артезіанською свердловиною загальною площею 6,2 кв.м, що перебуває на балансі державної установи “Госпрозрахункова група Тернопільської облдержадміністрації”. Місцезнаходження об’єкта ­ – вул. Зелена,91А у Великій Березовиці.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 8 січня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 25 грудня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85.Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” №50 (795) за 18 грудня 2013 року.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дніпропетровськ отримав ...
Наступна новина: Закарпаття: на Хустщині ...

КОМЕНТАРІ