На Тернопіллі в хвилини і радісні, і неспокійні, і в будні, і в свято завжди на посту

На Тернопіллі в хвилини і радісні, і неспокійні, і в будні, і в свято завжди на посту

22.12.13 18:28 0 864
20 грудня міліція відзначає своє професійне свято. Цей день в обласному управлінні внутрішніх справ розпочався з приємних подій. Автопарк тернопільської міліції поповнився понад десятьма новими автомобілями, а три міліцейські родини отримали ключі від квартир.

Вже жителі Тернопільщини побачать нові службові автомобілі «Тойота-Пріус» на вулицях міст. Ключі від 12 транспортних засобів начальник обласної міліції Віктор Сак вручив підрозділам міліції громадської безпеки.

-Це справді приємна подія, - відзначив Віктор Миколайович. - Завдяки оновленню автопарку патрульні зможуть краще виконувати свої повсякденні функції: оперативніше, мобільніше, результативніше.

Відтак святкування продовжилося. Щоправда, не всім судилося бути на торжестві, бо міліцейська служба немає ні вихідних, ні свят. Хтось того дня патрулював вулиці, забезпечуючи громадський спокій, хтось виконував слідчо-оперативну роботу, інші завдання. Але щирі слова привітань та подяки за віддану службу, мужність, героїзм, сумлінне виконання службових обов‘язків звучали для усіх міліціонерів нашого краю, їхніх дружин. Голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян вручив подарунки дружинам правоохоронців, побажавши легкої служби їхнім чоловікам.

- У цей день висловлюю щиру вдячність всім працівникам та ветеранам міліції за сумлінну працю та високий професіоналізм, - звернувся керівник обласної міліції Віктор Сак до присутніх, які зібралися на святкування в актовому залі. - Завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі працівники міліції з честю виконують поставлені завдання.

На теплі слова-привітання, нагороди та грамоти були щедрі й керівники обласних адміністрації та ради, правоохоронних структур області та громадських організацій, які прибули на урочисте зібрання.

З нагоди професійного свята відзначили кращих працівників. Так, справжнім довгоочікуваним подарунком стало вручення ключів від помешкань для трьох міліцейських родин.

- Наші співробітники працюють з величезними навантаженнями та напругою. Саме у кризовий період, надзвичайно важливо підтримати людей, - зазначив Віктор Миколайович Сак.

Під час урочистої зустрічі найсумлінніших працівників органів внутрішніх справ Тернопільщини відзначили подяками, достроковими званнями, грамотами та медалями. Нагородили й переможців огляду конкурсу міліцейських талантів, який традиційно проводиться напередодні професійного свята.

Гарний настрій підтримували творчі колективи, що прийшли побажати вартовим порядку наснаги, здоров’я, миру та добра.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ