На Волині злодій-рецидивіст знову опинився за ґратами

На Волині злодій-рецидивіст знову опинився за ґратами

23.12.13 18:50 0 842
Неодноразово судимий за скоєння крадіжки, за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, та нанесення тяжких тілесних ушкоджень чоловік знову вислухав вирок Феміди. За крадіжку з проникненням у житло зловмисник три з половиною роки відбуватиме покарання в місцях позбавлення волі.

Досудовим слідством з’ясовано, що напередодні чоловік разом із друзями гуляли на повну: прикупивши чимало спиртного, розпивали його на території ринку у місті Нововолинськ. Прокинувшись зранку, зловмисник вирішив похмелитися, однак коштів у нього не було. Аж тут він пригадав, що товариш винен йому гроші.

Боржника не виявилося вдома, але це не зупинило грабіжника. Він вирішив забрати своє, чого б це йому не коштувало. Зламавши вікно та потрапивши у чужу квартиру, зловмисник викрав комп’ютер із усіма комплектуючими, чим спричини власнику помешкання збитків на 3500 гривень.

Нововолинський міськрайонний суд Волинської області детально розглянув усі обставини справи та визнав чоловіка винним у скоєні злочину, передбаченого частиною 3 статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тож тепер злодію, котрий 10 років життя провів у в’язниці, доведеться ще три з половиною роки відбувати покарання у місцях позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ