Олексій Кайда привітав Митрополита Василія Семенюка з нагоди 20-річчя від дня створення Тернопільської єпархії УГКЦ

Олексій Кайда привітав Митрополита Василія Семенюка з нагоди 20-річчя від дня створення Тернопільської єпархії УГКЦ

23.12.13 13:41 0 839
Олексій Кайда привітав Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Української Греко-Католицької Церкви Василія Семенюка з нагоди 20-річчя від дня створення Тернопільської єпархії УГКЦ.

"Від усього серця вітаю Вас, Високопреосвященний Митрополите, духовенство, ченців та мирян із цим знаменним ювілеєм!

Наш край має багатовікову традицію християнства. Тернопільська єпархія УГКЦ постала з початком національно-духовного відродження на теренах галицької і подільської земель. Створення єпархії стало важливою складовою церковного відродження у незалежній Україні.

Розділяючи шню святкову радість, бажаю Вам допомоги Божої в подальших архипастирських трудах на Тернопільщині – духовному центрі України, мальовничому краї працьовитих, добрих і щирих людей. Вам довірено велику й відповідальну місію – весті за собою численну паству вірних. Дякую за Ваш жертовний труд та невтомну працю, за Ваші мудрі поради та приклад високого служіння людям.

Нехай віра та мудрість і надалі допомагають Вам утверджувати християнську любов, милосердя, мир і злагоду в суспільстві. Щиро зичу міцного здоров'я і сили духу, Божої мудрості та благодаті на многії і благії літа!" – йдеться у вітальній телеграмі.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: за ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ