Профспілкові організації допомагають працівникам Буковинської міліції

Профспілкові організації допомагають працівникам Буковинської міліції

23.12.13 17:03 0 926
Упродовж року УМВС України в Чернівецькій області спільно із професійною спілкою атестованих працівників органів внутрішніх справ та профспілкою працівників державних установ України провели заходи, спрямовані на підвищення правового та соціального захисту працівників міліції та членів їх сімей.

Зокрема, атестовані працівники міліції для оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань отримали понад два мільйони гривень матеріальної допомоги. Майже 100 тисяч гривень надано матеріальної допомоги пенсіонерам органів внутрішніх справ.

У соціальній сфері облкомітетом здійснювалася відповідна робота з надання допомоги сім’ям загиблих співробітників, сиротам, інвалідам, хворим дітям, гостро потребуючим членам профспілки. Зокрема, виділено 9450 гривень на навчання дітей загиблих при виконанні службових обов'язків працівників міліції.

Водночас надано матеріальну допомогу 127 членам профспілки та їх сім’ям на загальну суму 82 тисячі гривень, виділено майже 4 тисячі гривень страхових внесків на дітей загиблих співробітників міліції, 21 тисячу гривень виділено на оздоровлення дітей у відомчому таборі «Водограй».

Крім цього, за сприянням профспілок організована закупка новорічних подарунків для дітей працівників міліції та дітей-сиріт підшефних дитячих закладів, зокрема дитячого притулку при Банченському Свято-Вознесенському монастирі та Оршівського дитячого будинку «Ромашка».

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інспектори ДАІ Луцька ...
Наступна новина: Тисячі тернопільців вийшли ...

КОМЕНТАРІ