У Волинській області за відмінну службу дільничний інспектор отримав мотоцикл

У Волинській області за відмінну службу дільничний інспектор отримав мотоцикл

23.12.13 19:05 0 828
Такий подарунок старшому лейтенанту міліції Анатолієві Денисовцю презентував Світязький сільський голова.

Нелегка праця дільничних інспекторів міліції вимагає багато часу, сил і терпіння, адже вони безпосередньо працюють із населенням. Правоохоронець мусить кожного вислухати, допомогти у вирішенні проблем і дати пораду.

Дільничний інспектор міліції Шацького РВ УМВС України у Волинській області старший лейтенант міліції Анатолій Денисовець служить в органах внутрішніх справ із 2005 року. До виконання обов’язків ставиться відповідально, тож керівництво міліції неодноразово заохочувало правоохоронця. Більше того – цьогоріч фото Анатолія розміщене на дошці пошани обласного управління міліції.

За високий професіоналізм та з нагоди Дня міліції України депутати Світязької сільської ради на чолі з сільським головою Миколою Цвидом вручили Анатолієві ключі від мотоцикла «Вайпер».

– Зізнаюся, що інколи розривався, намагаючись оперативно відреагувати на всі звернення, які надходять від громадян із сіл Світязь, Підманове, Омеляне та пансіонату «Шацькі озера». Транспортний засіб значно полегшить роботу і сприятиме розкриттю злочинів за гарячими слідами, – відзначив Анатолій Денисовець.

Олена КОСТЮК,

Шацький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ