ПриватБанк удвічі збільшив українську мережу POS-терміналів

ПриватБанк удвічі збільшив українську мережу POS-терміналів

23.12.13 23:14 0 855
З початку року кількість POS-терміналів ПриватБанку, що приймають оплату за пластиковими картками у торгово-сервісних точках України, збільшилася на 50% (до 110 тис. штук). Як повідомили в банку, активний розвиток мережі еквайрингу посприяв тому, що у 2013 році безготівкова оплата товарів і послуг стала більш ніж удвічі популярнішою, а обсяги оплати банківськими картками через мережу еквайрингу банку зросли на 49% (з 11,3 до 22 млрд грн). У той же час обсяги отримання готівки через банкомати ПриватБанку з початку року збільшилися всього на 9%.

"Сьогодні ми абсолютно безкоштовно забезпечуємо можливість приймати оплату по картках у будь-якій торговельній точці, незалежно від розміру та обігу бізнесу. Весь процес установки сервісу - від підписання договору до прийому перших платежів - займає не більше трьох робочих днів, - говорить керівник бізнесу "Обслуговування торгових підприємств" ПриватБанку Роман Негінський. - Еквайринг ПриватБанку також дає нашим партнерам унікальну можливість повністю автоматизувати прийом та облік платежів".

Як відзначають у банку, в цьому році програмно-апаратний эквайринговий комплекс ПриватБанку отримав сертифікат сумісності з найпопулярнішим на території СНД програмним комплексом бухгалтерського і товарного обліку "1С: Підприємство 8". Пряме підключення POS-терміналів банку до робочих місць касирів дозволяє торговим і сервісним підприємствам забезпечувати швидкий і якісний прийом платежів по картах, уникати помилок при ручному введенні суми платежу.

Щоденно через мережу POS-терміналів ПриватБанку в Україні оплачують покупки понад 700 тис. осіб, з яких клієнти банку складають 490 тис., а власники карток інших банків - 210 тис.

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області встановлено та обслуговується понад 1600 платіжних POS-терміналів, 232 терміналів самообслуговування, 163 банкомати, функціонує 59 банківських відділень.

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Топ-10 найоригінальніших ...

КОМЕНТАРІ