В центрі Львова відбулася урочиста церемонія відзначення переможців та призерів чемпіонату Львівської області з джип-тріалу та трофі-рейдів за підсумками 2013 року

В центрі Львова відбулася урочиста церемонія відзначення переможців та призерів чемпіонату Львівської області з джип-тріалу та трофі-рейдів за підсумками 2013 року

23.12.13 23:23 0 2919
21 грудня ц.р. на площі поблизу пам’ятника Адаму Міцкевичу у м. Львові за активного сприяння управління молоді та спорту облдержадміністрації, місцевого осередку Автомобільної федерації України у Львівській області та автомобільного клубу «Львів 4 х 4» відбулася урочиста церемонія відзначення переможців та призерів чемпіонату Львівської області з джип-тріалу та трофі-рейдів за підсумками за чотирьох етапів 2013 року та урочистий проїзд вулицями Львова.
Подяку від Автомобільної федерації України було передано начальнику управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрію Майбороді та ректорові Львівської Академії сухопутних військ України імені гетьмана Петра Сагайдачного Петрові Ткачуку за сприяння в розвитку автомобільного спорту України.
Грамоти управління молоді та спорту облдержадміністрації за активну участь у розвитку автомобільного спорту у Львівській області отримали керівники та члени автомобільного клубу «Львів 4 х 4» Володимир Яцинич, Тарас Сотник, Олександр Ящук, Сергій Занін, Тарас Верховський, Мар’ян Будзан, Роман Мокрий, Андрій Муляк.

Прозвучали також оплески кращим автомобілістам Львівщини, які в урочистій обстановці отримали посвідчення «Кандидат у майстри спорту» з автомобільного спорту. Серед таких, зокрема: Володимир Момонт, Богдан Яремчук, Ярослав Яремчук, Олександр Серьогін, Назар Зіник, Сергій Дедух, Дмитро Орлов.

Відтак було відзначено переможців та призерів чемпіонату Львівської області з джип-тріалу та трофі-рейдів за підсумками за чотирьох етапів 2013 року.


Кращими в джип-тріалі та трофі-рейдах за підсумками обласних змагань у 2013 році виявилися.

Тріал

Стандарт
1 місце: Соломай Андрій / Орлов Дмитро
2 місце: Черенков Дмитро / Порецький Віталій
3 місце: Дедух Сергій / Царик Марат

Рейд
1 місце: Яремчук Ярослав / Яремчук Богдан
2 місце: Максименко Олександр / Правосудов Ярослав
3 місце: Демус Руслан

АТV-UTV
1 місце: Сімків Володимир
2 місце: Войтович Олег
3 місце: Попович Микола

Трофі-рейди

TR1
1 місце: Дедух Сергій / Орлов Дмитро
2 місце: Лабінський Андрій / Мединський Назар
3 місце: Черенков Дмитро / Підгурський Назар

TR2
1 місце: Яремчук Ярослав / Яремчук Богдан
2 місце: Петришин Олександр / Червінський Тарас
3 місце: Правосудов Ярослав / Улашин Ігор

АТV-UTV
1 місце: Войтович Олег / Когут Роман
2 місце: Потинський Андрій / Balamut Євген
3 місце: Кукурнік Богдан / Печук Андрій
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ