Стратегічне партнерство – рух в одному напрямку

Стратегічне партнерство – рух в одному напрямку

23.12.13 23:34 0 1046
Минає рік як два відомства Державна податкова служба та Державна митна служба провели адміністративну реформу та об’єднались в Міністерство доходів і зборів України. Сьогодні Міністерство доходів і зборів України та суб’єкти господарювання є стратегічними партнерами, які працюють заради однієї мети – стабільного економічного розвитку держави.
Підтвердженням цьому є постійний діалог керівництва ДПІ у м. Чернівцях з чернівецьким бізнесом. Нещодавно відбулася чергова зустріч з представниками КП «Чернівціводоканал».
Темою зустрічі стало підведення підсумків роботи за 2013 рік та напрацювання напрямків співпраці міської податкової інспекції з комунальним підприємством у рамках стратегічного плану розвитку Міністерства на 2013-2018 роки.
«Цей рік став роком кардинальних змін та перетворень. Ми орієнтуємось на потреби підприємств та бізнесу, саме тому основними стратегічними напрямами визначені розвиток партнерських відносин з суб’єктами господарювання. Наше завдання – чути платників, радитись з ними та допомагати»,- зазначила в.о. начальника ДПІ у м. Чернівцях Ольга Шапошникова.
«В умовах непростої економічної ситуації чимало підприємств потрапляють у скрутне фінансове становище. Податківці завжди відкриті для спілкування та готові їм допомагати», - підкреслила посадовець.
Чернівецькі податківці обговорили перспективи та окреслили можливі ризики виконання підприємством податкових зобов’язань та запропонували ряд механізмів, які дозволять їх упередити та не допустити. А це, у свою чергу, дасть можливість КП «Чернівціводоканал» і надалі дотримуватись податкової дисципліни.
На завершення зустрічі присутні дійшли висновку про необхідність здійснення постійного діалогу між контролюючими органами та суб’єктами господарювання та моніторингу фінансової ситуації на підприємствах, оскільки це дає змогу не тільки вирішити проблемні питання, але й упередити їх виникнення.

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ