Чернівецькі податківці склали іспити

Чернівецькі податківці склали іспити

23.12.13 23:35 0 1143
Усі працівники ДПІ у м. Чернівцях нещодавно склали іспити на знання Податкового та Митного кодексів, Законів України: "Про засади запобігання і протидії корупції", «Звернення громадян», «Стратегічного плану розвитку Міністерства доходів і зборів України на 2013-2018 роки» та інших нормативних документів, якими послуговуються в роботі.
Перевірка знань міндоходівців відбувалась у формі тестування. Варто зазначити, що для того, аби платники не відчували жодного дискомфорту, тестування у кожному структурному підрозділі відбувалось відповідно до графіку.
Наразі співробітники податкової інспекції у м. Чернівцях показали досить непогані результати. А ще –здатність підвищувати свій рівень й вчитися новому. Від досконального вивчення митного законодавства ми тільки виграємо, підтвердивши репутацію сучасних державних службовців, – прокоментував начальник інспекції Ярослав Городенський.
Він наголосив, що заходи з постійного підвищення кваліфікації працівників органів Міндоходів позитивно позначаються на якості послуг, що надаються платникам.

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ