Тарас Возняк: «Площа єднання» - імітація широкої підтримки влади громадськістю

Тарас Возняк: «Площа єднання» - імітація широкої підтримки влади громадськістю

23.12.13 23:59 0 743
Ідея створення широкого громадського руху назрівала вже давно, тому не дивно, що у неділю відбулася спроба його оформлення у Народне об’єднання «Майдан». У цьому впевнений представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Тарас Возняк.
За його словами, таке загальноукраїнське об’єднання вкрай необхідне, адже сьогодні політичні партії не виконують свої завдання і не можуть самостійно справитися з тими викликами, які виникли в Україні.
«Майдан виник не з ініціативи політичних партій. Інша річ, що політичні партії спробували його ввести у більш організоване русло, - вважає Тарас Возняк. – Не всі розуміють, але для того, щоб ми гідно увійшли у президентські вибори 2015 року, зусиль трьох окремих опозиційних колон не вистачить. Тому потрібна загальнонаціональна об’єднуюча структура, яка не є суто політичною, а саме громадською. І у даному випадку ми бачимо спробу створити таку громадську парасолькову структуру», - додав він.
Водночас Тарас Возняк зазначив, якщо для майданівців створення парасолькової організації має сенс, то для чого подібна структура Партії регіонів невідомо. Коментуючи створення громадської ініціативи «Площа єднання», представник «Третьої Української Республіки» заявив, така структура буде формальною, нещирою та ні до чого не приведе.
«Головами осередків цієї громадської організації на місцях, мабуть, будуть голови райдержадміністрацій, прокурори, судді та слідчі, - зіронізував Тарас Возняк. - Створювати «парасольку» над Партією регіонів смислу немає. Це чиста імітація того, що якась громадськість широко підтримує владу», - переконаний він.
За три роки діюча влада дістала український народ. Саме це, на думку представника «Третьої Української Республіки», є однією з причин того, що Майдан і досі не розійшовся.
«Вже місяць поспіль люди живуть на морозі, демонструючи своє відношення до «покращення» від команди Януковича», – зазначив Тарас Возняк.
Нагадуємо, у неділю, 22 грудня, на Євромайдані було оголошенопро створення Народного об'єднання «Майдан». У понеділок, 23 грудня, учасники акції Партії регіонів вирішили створювати свою громадську організацію «Площа єднання».

http://www.3republic.org.ua/ua/news/12201
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На 1 січня 2014 року ...

КОМЕНТАРІ