Борис Клімчук: Життя і безпека дітей – понад усе

Борис Клімчук: Життя і безпека дітей – понад усе

24.12.13 09:51 0 716
Під час проведення новорічних та різдвяних свят для дітей слід суворо дотримуватися техніки безпеки. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук в ході відеоселекторної наради.

Він зауважив, що оскільки зимовий день є коротким і о 17 год. вже темно на дворі, слід при організації далеких екскурсійних дитячих новорічних поїздок користуватися виключно залізничним транспортом.

«Автомобільні екскурсії та подорожі планувати під особисту відповідальність директорів шкіл, а голови РДА чи міськвиконкомів обов’язково мають знати маршрут, кількість дітей та хто їх супроводжує. Транспортний засіб – ретельно перевіряти. Життя і безпека дітей – понад усе», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти й науки України особи, які супроводжуватимуть дітей під час їх перевезення, мають перебувати у відрядженні та нести персональну відповідальність за життя і здоров’я дітей. Перед відправленням груп дітей з особами, які супроводжують дітей під час перевезення, проводиться інструктаж з техніки безпеки.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області в ...

КОМЕНТАРІ