У Волинській області заслужені державні відзнаки

У Волинській області заслужені державні відзнаки

24.12.13 11:05 0 870
Керівника ПАТ «Волиньобленерго Анатолія Буріна Указом Президента України нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня. Такої відзнаки його удостоєно за значний внесок у розвиток вітчизняного електроенергетичного комплексу, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук привітав Анатолія Буріна та відзначив його ефективну управлінську роботу. Завдяки цьому ПАТ «Волиньобленерго» стало потужним підприємством, привабливим для інвестування. За словами Бориса Клімчука, в разі приватизації підприємства сума капітальної інвестиції в економіку області сягне 456 млн грн.

Крім цього, медаллю «За працю і звитягу» відзначено електромонтера бригади Рожищенської філії ПАТ «Волиньобленерго» Анатолія Левчука.

Згідно з Указом Президента державну нагороду отримав і начальник Луцького міського відділу Управління МВС України у Волинській області Василь Марчишак. Його відзначено з нагоди Дня міліції та вагомий особистий внесок у зміцнення законності та правопорядку, боротьбу зі злочинністю, зразкове виконання службового обов’язку та високий професіоналізм.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ