В Луцьку наступного року звітуватимуть про роботу заступники міського голови та секретар міської ради

В Луцьку наступного року звітуватимуть про роботу заступники міського голови та секретар міської ради

24.12.13 08:08 0 837
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Депутати Олександр Магеровський, Андрій Осіпов, Ігор Поліщук, Богдан Шиба заслухали заступника міського голови Тараса Яковлева про Програму економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки. Зокрема, депутата Богдана Шибу цікавило, яким чином у місті будуть вирішувати проблему безробіття. Тарас Яковлев зазначив, що за інформацією міського центру зайнятості на обліку перебуває 2600 громадян, які потребують працевлаштування. Ситуацію покращать кілька чинників: корпорація «Богдан» виграла тендери і буде нарощувати виробництво; планує розширити виробництво завад «Кромберг енд Шуберт», додатково залучаючи близько тисячі робітників, значна кількість яких будуть жителями Луцька; також влада сприятиме розвитку малого і середнього підприємництва.

Тарас Яковлев також доповідав про розгляд причин та обставин, що призвели до критичної ситуації довкола заборгованості ПАТ «Західінкомбанк» і порушення прав вкладників та термінів повернення вкладів населенню. Члени комісії підтримали відповідний проект рішення, доповнивши його пунктом, який передбачає звернення до Генеральної прокуратури з проханням провести повторне розслідування цього питання. Адже, як зазначали депутати, міська рада не має правових підстав для впливу на банківську установу, може лише надати розголосу справі, тим самим спонукати правоохоронні органи та керівництво банку до вирішення проблеми.

Розглянувши питання про план міської ради на І-ше півріччя 2014 року, члени комісії запропонували наступного року заслуховувати звіти про роботу заступників міського голови та секретаря міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КДК покарав "Дніпро" і ...
Наступна новина: На Тернопіллі попередження ...

КОМЕНТАРІ