Волинь: "Канікули без правопорушень!"

Волинь: "Канікули без правопорушень!"

24.12.13 14:05 0 831
Під таким гаслом із 25 грудня 2013 року по 12 січня 2014 року проводитимуться загальнодержавні профілактичні заходи серед дітей під назвою «Канікули».

Тож зусилля представників кримінальної міліції у справах дітей, служб у справах дітей державних адміністрацій, підрозділів освіти і науки будуть спрямовані на те, щоби новорічні та різдвяні свята діти провели без порушень чинного законодавства.

Під час акції працівники міліції проводитимуть зустрічі з педагогічними колективами загальноосвітніх шкіл та навчально-виховних закладів із метою інформаційно-роз’яснювальної роботи серед учнів, спрямованої на запобігання нещасним випадкам (насамперед від переохолодження та в ході використання піротехнічних виробів), дотримання Правил дорожнього руху та заходів безпеки на водоймах.

Окрім того, спільно з відповідними органами місцевого самоврядування проводитимуться рейди з метою виявлення дітей, які залишилися без догляду дорослих, для їх подальшого соціального влаштування; перевірятиметься дотримання закладами торгівлі вимог законодавства щодо заборони продажу дітям алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів; відпрацьовуватимуться заклади, які надають послуги у сфері розваг, та заклади громадського харчування щодо дотримання обмежень перебування в них дітей в нічний час тощо.

Особливу вагу правоохоронці спрямовуватимуть на виявлення дорослих, які втягують підлітків у злочинну діяльність, пияцтво, наркоманію, а також використовують малолітніх дітей у зайнятті жебрацтвом.

СЗГ УМВС України

в Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: П'ять клубів Першої і ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ