У Волинській області за ножове поранення чоловік може вісім років провести у в'язниці

У Волинській області за ножове поранення чоловік може вісім років провести у в'язниці

24.12.13 17:03 0 696
Щоби захистити себе і рідну сестру, чоловік узяв до рук ножа.

Близько 19-ї години в одному з будинків у с. П’ятидні Володимир-Волинського району розлючений 53-річний чоловік, з’ясовуючи стосунки зі своєю дружиною та її рідним братом, отримав проникаюче ножове поранення черевної порожнини та різані рани підборіддя, передпліччя і руки.

Чоловік повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння та влаштував сімейний скандал. Ображаючи дружину та її брата, погрожував обом фізичною розправою. Коли у хід пішли кулаки, брат схопив ножа та наніс кривднику кілька ударів. З отриманими ушкодженнями потерпілий пішов до сусідів, аби ті викликали швидку. А лікарі своєю чергою про цей випадок повідомили правоохоронців.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Нині чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування, в ході якого буде встановлено всі обставини даної події.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ