Закарпаття: депутат-свободівець Мирослав Газдик активно працює на Іршавщині

Закарпаття: депутат-свободівець Мирослав Газдик активно працює на Іршавщині

24.12.13 12:44 0 867
Днями у селі Дешковиця Іршавського району провели кабельний Інтернет. До цього часу село взагалі було відрізане від глобальної мережі. Проведення Інтернету стало можливим після того, як депутат Брідської сільської ради від ВО "Свобода" Мирослав Газдик звернувся до керівників фірми "Єврокомп'ютер" із колективною заявою та підписами, які зібрав від своїх односельців.

Депутат Мирослав Газдик опікується низкою важливих питань. Так, завдяки його зверненням до Закарпатського облавтодору цієї осени було відремонтовано аварійний міст між селами Брід та Дешковиця. Також він сприяє своїм односельцям в отриманні одноразової допомоги та юридично-правових консультацій. Багато напрацювань щодо покращення добробуту громади депутат, на жаль, виконати не зможе, адже всі вони пов'язані із надходженням коштів із Держб'юджету.

"Теперішня влада не переймається проблемами села. На жаль, в Іршавському районі є тільки один депутат від ВО "Свобода". Але і він не сидить склавши руки, – зазначив голова Іршавської районної організації ВО "Свобода" Михайло Мочан.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ