На Хмельниччині рятувальники взяли участь у спільній нараді з представниками духовенства

На Хмельниччині рятувальники взяли участь у спільній нараді з представниками духовенства

24.12.13 08:08 0 716
На Новорічні та Різдвяні свята у більшості храмів області відбудуться богослужіння, які відвідає значна частина населення. Як показує практика, щорічно від необережного поводження з вогнем у храмах виникають пожежі.

Тому, 23 грудня в Свято-Покровському кафедральному соборі відбулась спільна нарада отців благочинних храмів Хмельницької Єпархії Української Православної Церкви з рятувальниками щодо проведення роз'яснювальної роботи серед населення та дотримання правил пожежної та техногенної безпеки у приміщеннях культових споруд.

Перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Віталій Голуб запропонував священнослужителям донести застереження до кожного парафіянина, щоб попередити пожежу та запобігти біді, та повідомив, що слова отців, здатні дійти до свідомості одиноких, неблагополучних, пристарілих, багатодітних – всіх тих, хто найчастіше гине на пожежах.

Наостанок, рятувальники подякували духовенству за співпрацю, привітали з прийдешніми святами та висловили сподівання, що спільними зусиллями вдасться запобігти надзвичайним подіям, а Новорічні та Різдвяні свята ми зустрінемо без пожеж.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КДК покарав "Дніпро" і ...
Наступна новина: На Тернопіллі попередження ...

КОМЕНТАРІ