На Хмельниччині рятувальники перевірили місця реалізації піротехнічних виробів

На Хмельниччині рятувальники перевірили місця реалізації піротехнічних виробів

24.12.13 09:44 0 737
Із наближенням Новорічних та Різдвяних свят громадяни починають закуповувати феєрверки, петарди, салюти та інші піротехнічні вироби. Неякісна піротехніка може призвести до травмування, особливо в разі необережного або неправильного користування піротехнічними виробами, тож особовий склад Державної служби України з надзвичайних ситуацій проводить заходи щодо запобіганнявиникненню відповідних травматичних випадків.

Так, 21 грудня рейдова бригада у складі співробітників Хмельницького міського сектору, Головного управління ДСНС України в області та представників правоохоронних органів, перевірили місця зберігання та можливої реалізації піротехнічних виробів на ринках обласного центру.

Під час таких перевірок виявлялися факти незаконного продажу піротехнічних виробів. Винні особи притягувались до адміністративної відповідальності.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій радить громадянам уникати небезпечних розваг з піротехнікою та неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки у разі їх застосування. Купуючи піротехнічні вироби, обов’язково ознайомлюйтесь з інструкцією щодо їх використання, при цьому зверніть увагу на наявність сертифікату відповідності на даний виріб. Пам’ятайте: обережне поводження з піротехнікою забезпечить вашу власну безпеку та безпеку оточуючих.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ