Львівщина: необхідно затвердити тимчасові розписи бюджету на 1 квартал 2014 року, аби виплатити всі захищенні статті

Львівщина: необхідно затвердити тимчасові розписи бюджету на 1 квартал 2014 року, аби виплатити всі захищенні статті

24.12.13 15:27 0 722
На цьому наголосив директор департаменту фінансів Львівської облдержадміністрації Олег Демків 23 грудня, під час апаратної наради, що відбулась під керівництвом голови ОДА Олега Сала.

«У 2014 рік ми входимо без затвердженого державного бюджету. А це означає, що потрібно подбати про виплату захищених статей. Для цього необхідно затвердити тимчасові розписи, – сказав О.Демків. – До 8 січня ще можна подавати пропозиції до проекту державного бюджету. За планом 16 січня 2014 року має відбутись розгляд та затвердження бюджету у Верховній Раді України. І не пізніше, ніж через два тижні після публікації в пресі, має бути затверджений обласний та місцеві бюджети», – поінформував директор департаменту.

Також О. Демків повідомив, що Львівщина вже отримала основні показники бюджету на 2014 рік. Так, в загальному прожитковий мінімум зросте на 8,1 %, видатки на делеговані повноваження – на 8,4%, податків і зборів – на 3%,обсяг дотації вирівнювання – на 13%.

Окрім того, директор департаменту фінансів звернув увагу, що значні кошти на потреби регіону можна отримати й із загальнодержавних видатків (програм). Однак для цього необхідно вже активно працювати над формуванням місцевого бюджету, наполегливо лобіювати інтереси Львівщини, а також провести організаційну роботу з районами щодо своєчасного затвердження місцевих бюджетів.

Нагадаємо, за результатами зустрічі голови ОДА з членами Кабінету Міністрів України Львівщина отримала кошти для виплати заробітної плати працівникам державних установ.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ