У Самборі відбулися урочистості з нагоди Дня міліції України

У Самборі відбулися урочистості з нагоди Дня міліції України

24.12.13 14:49 0 725
У місті Самборі, 20 грудня, відзначали День міліції України. В цей день у приміщенні державної служби охорони відбулись урочисті збори за участю ветеранів ОВС та особового складу Самбірського міськвідділу міліції.

Гімн України розпочав урочистості, після чого присутні вшанували хвилиною мовчання усіх міліціонерів, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Першим виступив начальник Самбірського міськвідділу міліції полковник міліції Ярослав Ващишин. Він зауважив, що в роботі вартових порядку є певні труднощі. Міліціонери працюють у складних умовах, є проблеми з матеріально-технічним забезпеченням, але не дивлячись на це, вони з гідністю виконують покладені на них обов’язки щодо забезпечення громадського порядку та безпеки громадян. Очільник Самбірського МВ наголосив на співпраці з органами місцевого самоврядування, на необхідності допомоги з боку влади вартовим порядку у питанні матеріально-технічного забезпечення та у фінансуванні відповідної програми. Ярослав Ващишин подякував ветеранам ОВС, які багато років свого життя віддали службі в міліції, а також привітав усіх співробітників міліції з професійним святом.

Привітали правоохоронців з Днем міліції також і міський голова Тарас Копиляк, керуючий справами Самбірського міськвиконкому Мирон Заріцький, перший заступник голови Самбірської райдержадміністрації Богдан Сенейко, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи РДА Петро Рибак, а також прокурор Самбірської міжрайнної прокуратури Михайло Дицький і заступник голови Самбірського міськрайонного суду Василь Кравців.

На завершення виступив голова товариства ветеранів та пенсіонерів Самбірського міськвідділу міліції Олег Тимчак. Він привітав вартових порядку зі святом та зазначив, що молодь, яка прийшла на роботу в міліцію, вибрала нелегку, але справжню чоловічу професію – захищати Закон, безпеку держави і кожного громадянина. Наголосив на необхідності збереження добрих міліцейських традицій, обміну досвідом ветеранів з працюючими міліціонерами. Ветеран розповів, що з нагоди професійного свята Дня міліції України, від імені керівництва Самбірського міськвідділу міліції товариство ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ спільно з начальником сектору кадрового забезпечення Самбірського МВ ГУМВСУ майором міліції Миколою Чебоненко відвідали ветеранів ОВС, які за станом здоров’я не можуть самостійно ходити, а також відвідали родини міліціонерів, які загинули при виконанні службових обов’язків. Усім їм вручено подарунки.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному зловмисниці ...
Наступна новина: Пам'ятку-застереження, ...

КОМЕНТАРІ