У Рівненській області засуджено 45-річного мешканця м.Дубно за вчинення умисного вбивства

У Рівненській області засуджено 45-річного мешканця м.Дубно за вчинення умисного вбивства

24.12.13 08:08 0 829
45-річний житель м.Дубно Олександр, будучи засудженим у жовтні 2012 року за порушення правил безпеки дорожнього руху до 2 років обмеження волі та звільненим від відбування призначеного покарання з випробовуванням та встановлення іспитового 2-річного строку, висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став, а знову вчинив злочин.

- Доведено, що чоловік у березні цього року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у під’їзді будинку своїх знайомих під час сварки з їхнім гостем завдав останньому 9 ножових поранень в область грудної клітки, - повідомив державний обвинувач, заступник Дубенського міжрайонного прокурора Олег Стецюк, - від отриманих травм той помер на місці.

- Згідно з вироком Дубенського міськрайонного суду чоловіка визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство) та призначено міру покарання з урахуванням невідбутої частини покарання за попереднім вироком — 8 років позбавлення волі. Засуджений також має сплатити рідним загиблого 104 тис.грн. моральної та матеріальної шкоди, - поінформував Олег Стецюк.

Вирок суду ще не набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КДК покарав "Дніпро" і ...
Наступна новина: На Тернопіллі попередження ...

КОМЕНТАРІ