Виправні колонії Тернопільщини шукають ринки збуту власних товарів

Виправні колонії Тернопільщини шукають ринки збуту власних товарів

24.12.13 09:08 0 752
Засудженим не вистачає роботи, - про це неодноразово наголошував начальник управління Державної пенітенціарної служби в Тернопільській області Павло Лосик. І це проблема всієї України.

Одним із головних завдань пенітенціарної служби - залучення до співпраці якомога більше споживачів. Цього вимагають відповідні регіональна і загальнодержавні програми. в тюрмах Тернопільщини розвинуте швейне, металообробне, будівельне та деревообробне виробництво, виготовляють тут товари народного вжитку.

Державне підприємство Збаразької виправної колонії-63 реалізовує і надає послуги промислового характеру з пошиття різноманітного одягу, постільної білизни та інших виробів. Пошиття здійснюється як з власної сировини, так і з сировини замовника, за його зразком і вимогами. В асортименті підприємства понад 100 найменувань швейних виробів. При потребі – можлива власна розробка моделі виробу і викройки. На підприємстві працюють 5 сучасних швейних ліній, що дозволяє виготовляти продукцію за сучасним рівнем дизайну, розширити асортимент товарів та покращити якість пошиття.

Зацікавлене у співпраці з особами, організаціями та підприємствами різних форм власності, які можуть використати виробничий потенціал для реалізації власних ідей і підприємство Копичинської ВК-112. Тут виробляють бетонні вироби, вироби з каменю, металеві та дерев`яні альтанки, дитячі ігрові майданчики, гойдалки, вироби з кованими елементами, ящики для сміття, палети з дровами, деревне вугілля.

У виправній колонії ремонтують автомобілі, розпилюють лісоматеріали та молотять зерно.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ