Лобове зіткнення іномарок на Тернопільщині: дві людини загинули та семеро травмовано

Лобове зіткнення іномарок на Тернопільщині: дві людини загинули та семеро травмовано

24.12.13 16:44 0 765
Страшна дорожньо-транспортна пригода трапилася 22 грудня близько 15 години поблизу села Хмелівка Теребовлянського району. На ділянці автодороги Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль не розминулися автомобілі марок «Санг Йонг» та «Субару Форестер».

За попередніми даними, водій позашляховика «Субару Форестер», 38-річний житель Дніпропетровська, рухаючись у напрямку Тернополя, раптово виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Санг Йонг», за кермом якого був киянин.

Лобове зіткнення закінчилося фатально для 12-річної пасажирки «Санг Йонгу» та 36-річної жінки, яка перебувала в салоні «Субару Форестер».

Також внаслідок автопригоди тілесні ушкодження різного ступеня важкості отримали семеро людей. Водія «Субару» та його двох неповнолітніх пасажирів, 2001 та 2011 років народження, доправили до лікарні. З іншої автівки госпіталізовано кермувальника та трьох пасажирів - двох жінок та 10-річного хлопчика.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Проводиться розслідування.

23 грудня, у Тернополі сталося ще дві дорожньо-транспортні пригоди зі смертельними наслідками.

Близько першої години ночі на проспекті Степана Бандери зіткнулися «Ауді» та автомобіль таксі марки «Део Сенс». Внаслідок чого загинув пасажир таксі, а водія вказаного транспортного засобу з важкими травмами доправили до реанімаційного відділення обласної лікарні.

Інше трагічне ДТП сталося вранці на масиві «Сонячний». У цьому випадку під колеса іномарки потрапила 45-річна тернополянка. Попередньо відомо, що жінка перебігала дорогу у невстановленому для цього місці. Від отриманих травм вона померла на місці аварії.

Працівники ДАІ вкотре звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними, особливо в зимовий період. Водіям слід рухатися з безпечною швидкістю, дотримуватися дистанції, виконувати обгін лише у дозволених для цього місцях та з доброю видимістю.

Особливо уважними взимку повинні бути й пішоходи. У жодному разі не можна переходити дорогу у не призначених для цього місцях, вибігати з-за транспорту, йти по узбіччі у темну пору доби.

Пам’ятайте, ціна будь-якої помилки на дорозі – людське життя.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ