Пам'ятку-застереження, як вберегтися від телефонних шахраїв, отримає кожен тернополянин

Пам'ятку-застереження, як вберегтися від телефонних шахраїв, отримає кожен тернополянин

24.12.13 14:59 0 754
Міліціонери неодноразово через засоби масової інформації зверталися до тернополян із застереженнями, як не стати жертвою телефонних шахраїв. Та, не дивлячись на це, люди продовжують потрапляти у тенета подібного роду пройдисвітів.

Аби вберегти людей від такого виду шахрайств, співробітники Тернопільського міського відділу міліції розробили спеціальну пам’ятку-застереження. Практичні поради розмістили на листівці формату А-4. У листівці зібрано основні рекомендації, як протидіяти телефонним шахраям.

Зі слів начальника Тернопільського міськвідділу міліції Олександра Хілюка, від подібного роду пройдисвітів найчастіше потерпають літні жінки, котрих зловмисники лякають повідомленнями про нещастя, що трапилися з їхніми рідними, знайомими.

- Люди, не перевіривши інформації, віддають чи перераховують величезні суми грошей невідомим, маючи надію, що це допоможе вирішити ситуацію, у яку начебто втрапили їхні рідні. Згодом з’ясовується, що з родичами все гаразд, але кошти втрачені, і хто заволодів ними – невідомо. Аби зарадити ситуації і вберегти тернополян від подібного, ми вирішили розробити спеціальну пам’ятку, де вмістили корисні поради, - говорить Олександр Борисович.

Листівку із застереженнями міліціонери будуть поширювати серед жителів міста. Пенсіонерам принесуть друковані поради додому. Така профілактична робота, сподіваються правоохоронці, принесе результат.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Самборі відбулися ...
Наступна новина: Індикатори для Волині, які ...

КОМЕНТАРІ