Андрій Іллєнко: «На місці влади в Києві утворилася чорна діра»

Андрій Іллєнко: «На місці влади в Києві утворилася чорна діра»

24.12.13 00:02 0 791
Завтра в Києві відбудеться черговий етап фарсу, що триває в Києві вже понад пів року. Нелегітимне збіговисько людей, які чомусь називають себе Київською міською радою, намагаються узурпувати владу в столиці. Вони проводять збори, називаючи їх сесіями міської ради, від імени киян. Однак усі бачимо, що ніякої міської ради в Києві немає. Про це 23 грудня 2013 року заявив народний депутат України свободівець Андрій Іллєнко під час брифінгу в прес-центрі Штабу національного спротиву Андрій Іллєнко.

За словами націоналіста, загалом революційна ситуація в усій країна наклалася на повний вакуум влади в столиці. На місці київської влади утворилася чорна діра, яка завдяки режиму Януковича продовжує зростати та утворювати в столиці все більший хаос.

«Вони збираються вже не в приміщенні міської ради, а будуть намагатися проводити свої збори у будівлі Солом’янської РДА. Але це нас не зупиняє. Ми були втішені з того, що завдяки людям, які зараз перебувають у будівлі Київради, ці щури навіть не намагаються зайти, а втікають на околиці Києва. Це дуже символічно. До них все одно прийдуть кияни і скажуть їм: «Схаменіться! Припиніть цей фарс!» Ці особи не представляють інтереси мешканців столиці не лише за фактом закінчення терміну повноважень, але й по суті, адже не підтримують прагнень киян.

Нелегітимна Київрада зайняла повністю холуйську позицію щодо режиму. Вона завтра збирається ухвалити зрадницьку щодо киян постанову, де вони будуть розповідати про те, що потрібно розходитися з Майдану та припиняти акцію протесту. Це позиція холуїв, які готові ухвалювати необхідні рішення за першою ж вказівкою своїх хазяїв. Те ж саме відбувалося, коли від імени столичної громади Герега надсилала позови до суду з вимогою зупинити акції протесту в Києві та розігнати Майдан. Чи могла би людина, яку обирали кияни допустити до того, аби підписувати такі документи? Очевидно, що ні. Адже ця людина розуміла би, що це – кінець її кар’єрі! Але оскільки керівництвом цих осіб є не київська громада, а Янукович – вони робитимуть усе, що він накаже», – зазначив народний депутат.

Андрій Іллєнко також повідомив, що завтра, 24 грудня, активісти Майдану, кияни пікетуватимуть будівлю Солом’янської райдержадміністрації (пр. Повітрофлотський, 41). «Вони мають відчувати постійний тиск. Нехай не думають, що про них всі забули», – заявив свободівець.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ