Реєстраційні номери – миттєво та якісно

Реєстраційні номери – миттєво та якісно

24.12.13 21:03 0 1191
За даними дослідження ГО «Ліга фінансового розвитку», найбільш високо були оцінені сервіси при отриманні індивідуального податкового номера у територіальних органів Міндоходів (60,90 бала). Такий результат до річниці створення Міністерства доходів і зборів України не може не радувати, адже спрощення та доступність послуг – пріоритет у роботі Міністерства.
Протягом цього року чернівчанам було видано 8559 оригіналів та дублікатів Карток про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.
Облік громадян, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера та надали до органу державної податкової служби Повідомлення за формою № 1П ведеться в окремому реєстрі Державного реєстру за прізвищем, ім'ям, по батькові та серією і номером паспорта без використання реєстраційного номера облікової картки платника податків.
Впродовж цього року від реєстраційних номерів облікових карток платників податків відмовились 300 жителів обласного центру.
Дедалі більше чернівчан звертається з метою повторного отримання карток через їх втрату чи псування.
Нагадуємо, що відповідно п.70.10 статті 70 Податкового кодексу України на прохання фізичної особи до його паспорту (сьома, восьма або дев'ята сторінки) можуть бути внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру. Таку позначку можна одержати як під час первинної реєстрації в Державному Реєстрі фізичних осіб, так і при внесенні змін у картку або її заміни. Цьогоріч такою можливістю вже скористалось 2426 чернівчан, тоді як протягом 2012 року бажаючих внести відмітку про реєстраційний номер до паспорта було лише 37.

Інформаційно – комунікаційний відділ
ДПІ у м. Чернівцях

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Новини ДПІ у Галицькому ...

КОМЕНТАРІ