Андрій Іллєнко: «Негайні вибори міської ради та міського голови – це вимога киян, яку має бути реалізовано!»

Андрій Іллєнко: «Негайні вибори міської ради та міського голови – це вимога киян, яку має бути реалізовано!»

24.12.13 21:08 0 793
«Протест, завдяки якому вдалося зупинити незаконну сесію Київради – черговий крок до відновлення народовладдя в столиці. Кияни показали, що нинішня так звана «Київрада» остаточно відійшла у політичне небуття і не підлягає реанімації. Це локальна, але вкрай важлива перемога Майдану. Окрім цього, як ми і передбачали, зараз провладні махінатори з Київради вкотре розпочали розповідати байки про те, що їм не дали «ощасливити» київських б’юджетників раніше обіцяними грошима. Проте в ці побрехеньки не вірить уже ніхто, бо саме режим Януковича і Партії регіонів довів до того, що в Києві повністю відсутня будь-яка легітимна влада, яка здатна розв’язувати в тому числі й соціяльно-економічні проблеми». Про це 24 грудня 2013 року заявив народний депутат України, голова Київської «Свободи» Андрій Іллєнко, коментуючи намагання влади провести засідання нелегітимної Київради.

Націоналіст нагадав, що в. о. голови КМДА А.Голубченко вчора публічно заявив, що для надання коштів рішення Київради взагалі непотрібне, та ще й висловив сумнів у доцільності самого проведення такого засідання. «Це дійсно так, бо «засідання» Київради було потрібне зовсім для иншого – це була спроба самих «депутатів Київради» нагадати про себе та спробувати своїм плазуванням перед режимом Януковича виторгувати собі ще хоч трохи часу на існування. З иншого боку, тих коштів для б’юджетників, скоріше за все, просто не існує в природі, і влада вкотре банально дурить людей. Спочатку розграбували Київ на мільярди доларів, а зараз лицемірно «піклуються» про б’юджетників. Краще віддали би киянам награбовану в них землю та йшли геть – це найліпше, що вони здатні зробити для міста!», – зазначив Андрій Іллєнко.

Голова Київської «Свободи» також підкреслив: «Тепер важливо не збавляти обертів і таки дотиснути режим. Відновлення самоврядування в Києві через проведення негайних виборів міської ради та міського голови – це вимога киян, і її має бути реалізовано!»

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ