Ярослав Лисенко: «Нехай Луцький переймається соціяльно-економічними проблемами району, а не покриває злочинців»

Ярослав Лисенко: «Нехай Луцький переймається соціяльно-економічними проблемами району, а не покриває злочинців»

24.12.13 21:16 0 859
Голова Солом'янської районної організації ВО «Свобода» в місті Києві Ярослав Лисенко порадив керманичеві місцевої райдержадміністрації Максимові Луцькому перестати розігрувати дешеву комедію та вислужуватися перед режимом Януковича, а натомість перейматися соціяльно-економічними проблемами Солом’янського району. Про це націоналіст заявив 24 грудня 2013 року, реагуючи на закиди Луцького щодо протестувальників, які пікетували Солом’янську райдержадміністрацію, де нині відбулося збіговисько нелегітимної Київради.

«Луцький повинен перейматися про соціяльно-економічними проблемами району, яких щодень стає лише більше. Проте, замість цього, він виголошує заяви та грає дешеву комедію, намагаючись вислужитися перед господарями з Межигір'я. Ба більше, нині в нашому районі панує загальний нарцисизм цієї особи – усе, включно з райдержадміністрацією, увішано плакатами Луцького.

Якщо коротко описати ситуацію в районі – нині так званий «керманич» займається двома справами: холуйством та угодовством перед нинішнім режимом. Водночас він не припиняє власного самолюбування. А щодо закидів про компенсацію, то ця особа має зрозуміти: він особисто покриває злочинців, які перешкоджали законній діяльності народних депутатів. Відповідно, він є співучасником злочину і рано чи пізно відповідатиме за свої дії перед законом», – зазначив Ярослав Лисенко.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юрій Сиротюк: «Влада ...
Наступна новина: Результати роботи Головного ...

КОМЕНТАРІ