Бадмінтоністи Львівщини завершили серію грудневих спортивних змагань

Бадмінтоністи Львівщини завершили серію грудневих спортивних змагань

24.12.13 21:17 0 910
Грудень 2013 року виявився багатим на спортивні змагання, участь у яких взяли кращі бадмінтоністи Львівщини.

Так, 13 грудня 2013 року в столиці Італії завершився Міжнародний турнір з бадмінтону рівня Іnternational Challenge - XIII Italian international 2013.
У змаганнях взяли участь члени збірної команди України з бадмінтону. В складі збірної країни виступала і представниця Львівської області – Христина Джангобекова. У цих представницьких змаганнях вона посіла 17 місце в парній категорії (в парі з Наталею Войцех, м. Дніпропетровськ) та 33 місце в одиночній категорії.

В період з 19 до 22 грудня 2013 року в м. Києві тривав турнір з бадмінтону "VICTOR KYIV INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP 2013". Львівську область представляла Христина Джангобекова, яка на цих змаганнях виборола дві медалі. Виступаючи в одиночній категорії Х.Джагонбекова поступилася в півфінальній зустрічі спортсменці з Харкова Єлизаветі Жаркій 21:18, 21:19, а в грі за третє місце перемогла ще одну харків’янку Анастасію Дмитришин. Срібну медаль цього турніру Христина Джангобекова виборола в парній категорії разом з Христиною Варфоломєєвою (м. Лисичанськ).

З 19 по 21 грудня 2013 року в м. Львові (Львівська ОДЮСШ) відбувся Всеукраїнський турнір з бадмінтону серед хлопців та дівчат 2002 р.н., та 2004 р.н., присвячений дню Святого Миколая. У змаганнях взяли участь команди Львівської ОДЮСШ (тренери Камінський М.П., Січак М.Л., Кріль І.М.), Львівської СЗШ № 65, ДЮСШ "Верховина" (тренери Гречанюк О.О., Каратник І.В., Джангобекова Х.Р.) та команда з м. Одеси (тренер Бєлоус І.В.). Приємним є те, що спортсмени усіх команд стали призерами турніру, що свідчить про достатньо високий рівень підготовки юних бадмінтоністів. Організатори турніру відзначили пам’ятними кубками абсолютного переможця змагань та наймолодших учасників змагань.

Іван Каратник
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хто злив студентський ...

КОМЕНТАРІ