Луценко: Завдання – урівняти показники «80% проти Януковича» і «80% за євроінтеграцію»

Луценко: Завдання – урівняти показники «80% проти Януковича» і «80% за євроінтеграцію»

24.12.13 21:19 0 728
Для перемоги Майдану треба працювати, а не лише фізично «окопатися» в Києві. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко.

Політик упевнений, що останні результати соціологічних досліджень мають дати поштовх опозиції у подальшому здобуванні перемоги.

«Коли ми починали акцію, вона вказувала, що 80 відсотків населення були проти Януковича, а 46 відсотків – були за євроінтеграцію України. За місяць Майдану 80 відсотків так само проти Януковича, але за європейський вибір вже 62 відсотка громадян. Усього за місяць ми відвоювали і деколонізували понад 15 відсотків умів українців. Ми розширили зону свободи на 15 відсотків 46-мільйонного народу», - пояснює лідер ТУР.

За його словами, це – грандіозний результат. «Жоден політик, жодна політична партія, жодна політична кампанія в Україні раніше не досягали такого результату за короткий період», - зазначає він.

Завдання опозиції, на думку Луценка, урівняти показники – 80 відсотків проти Януковича і 80 відсотків за європейську інтеграцію України. «При цьому європейський вибір має бути усвідомлено як вибір нових правил, нової системи, як перезавантаження країни», - додає він.

http://www.3republic.org.ua/ua/news/12210
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хто злив студентський ...
Наступна новина: Демонтаж Майдану означатиме ...

КОМЕНТАРІ