Рівненський Євромайдан завітав до військових

Рівненський Євромайдан завітав до військових

24.12.13 21:21 0 880
24 грудня громадські активісти Рівного провели акцію «Підгузки для армії». В рамках заходу рівняни пройшли маршем до 13 армійського корпусу.
Громадські активісти звернулись до керівництва військової частини з вимогою виконувати військову присягу Україні та не виконувати злочинні накази бандитського режиму. Учасники акції несли прапори України та плакати «Солдат, не спи!», «Армія з народом а не з уродом», «Ви присягали Україні а не банді».
За словами організатора акції, члена Проводу громадської організації «Активна молодь» Олександра Онищука, під час «Євромайдану» правоохоронні органи неодноразово застосовували силу проти народу. Громадські активісти Рівного нагадали армії, що вона має підтримувати український народ, а не злочинні накази Януковича.
До активістів вийшли представники військових та підкреслили, що будуть дотримуватись Конституції України та готові захищати незалежність від зазіхань з боку інших держав. Військові наголосили, що не будуть брати участь у розгоні демонстрантів Євромайдану.
Тепер організатори акції обіцяють подарувати підгузники депутатам обласної ради, які відмовились підтримати вимоги Євромайдану.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ