Олександр Клименко: «Найважливіше наше досягнення за рік роботи – це довіра бізнесу»

Олександр Клименко: «Найважливіше наше досягнення за рік роботи – це довіра бізнесу»

24.12.13 21:25 0 841
Майже 400 національних та регіональних засобів масової інформації мали можливість поспілкуватися з Міністром доходів і зборів України Олександром Клименком у форматі відеоконференції. Всеукраїнська прес-конференція Міністра щодо результатів роботи за рік відбулася 24 грудня – в день створення Міндоходів. Участь у ній взяли і тернопільські телеканали, газети та радіостанції, а також начальник Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Вітрук, заступник начальника – начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Ігор Сторожук та начальник Тернопільської митниці Міндоходів Микола Харкавий.
«За цей рік ми мали чимало успішних проектів та напрацювань, серед яких спрощення системи оподаткування та митних процедур, подання звітності через мережу Інтернет, адміністрування єдиного соціального внеску та інші, але на мою думку, найбільш об’єктивною оцінкою роботи Міністерства є думка наших клієнтів – громадян і бізнесу. І я пишаюся тим фактом, що майже 60% платників позитивно оцінюють об'єднання двох служб до Міністерства. Найважливіше наше досягнення за рік роботи – це саме довіра бізнесу», – відмітив Олександр Клименко.
Також за словами Олександра Клименка, Міністерство приділяє значну увагу створенню комфортних умов для роботи малого і середнього бізнесу. В цьому випадку відомство позиціонує себе не жорстким контролером, а уважним партнером. Завдяки запровадженню низки позитивних інновацій для підприємців, каже Олександр Клименко, в цьому році зафіксовано зростання підприємців, що працюють на спрощеній системі оподаткування, на 62 тисячі. Загалом в Україні на спрощеній системі працюють майже 1,5 млн. «спрощенців».
«Ми плануємо й надалі удосконалювати умови роботи за рахунок спрощення реєстрації нових платників, розширення можливостей переходу між групами, впровадження нових електронних сервісів, таких як книга доходів в електронному вигляді, електронна перевірка», – запевнив Міністр доходів і зборів.
Після виступу Олександра Клименка журналісти центральних та регіональних ЗМІ мали можливість звернутися до Міністра із запитаннями та побажаннями. Зокрема, тернопільська журналістка газети «Свобода» Інна Мечик відмітила успішну та плідну співпрацю між Міністерством та засобами масової інформації.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новини ГУ Міндоходів в ...
Наступна новина: У Рівненській області понад ...

КОМЕНТАРІ