Руслана відмовилась від ради «Майдану»: Я не політик

Руслана відмовилась від ради «Майдану»: Я не політик

25.12.13 13:17 0 738
Співачка та активістка Євромайдану Руслана Лижичко відмовилась від участі у раді Народного об’єднання «Майдан».

«Заява щодо моєї участі у співголовуванні Ради НО «Майдан». Дізналась про те, що я у списку Ради НО «Майдан», перед виходом на сцену. Будучи співголовою Ради, серед політиків відчуваю себе не на своєму місці. Вважаю, що на моєму місці має бути політик такого ж рівня, як інші політики. Я – не політик. Залишаюсь активною для громадських та студентських ініціатив», – написала Руслана на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, віче на Євромайдані у Києві 22 грудня ухвалило резолюцію про створення загальнонаціональної організації Народне об’єднання «Майдан». На голосування текст резолюції поставив Олександр Турчинов, виступаючи зі сцени.

До складу ради народного об’єднання «Майдан» увійшли Василь Гацько, Олексій Гарань, Андрій Іллєнко, Сергій Квіт, Ігор Коліушко, Віталій Кличко, Руслан Кошулинський, Руслана Лижичко, Ігор Луценко, Юрій Луценко, Марія Матіос, Сашко Положинський, Віталій Портніков, Єгор Соболєв, Сергій Соболєв, Вікторія Сюмар, Олександр Турчинов, Олег Тягнибок, Зорян Щкіряк та Арсений Яценюк та інші.

Як повідомлялось, співголови ради новоствореного «Майдану» – Сергій Квіт, Руслана Лижичко, Віталій Кличко, Юрій Луценко, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок.

Список ради «Майдану» відкритий і буде збільшуватись, уточнив Турчинов.





Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ