Пластуни понесуть Вифлеємський вогонь до всіх лікарень та сиротинців Львова

Пластуни понесуть Вифлеємський вогонь до всіх лікарень та сиротинців Львова

25.12.13 12:16 0 837
17 грудня Вифлеємський вогонь потрапив до Львова звичним шляхом – через взаємний і дружній потиск рук по обидва боки кордону станичних Львова (Україна) та Томашува Любелького (Польща). Цього ж дня пластуни передали вогонь громаді Львова та залишили його на зберігання в соборі святого Юра.

Про це 23 грудня передає прес-служба Львівської міськради.

Досі Вифлеємський вогонь зберігався у соборі святого Юра, але 22 грудня пластуни почали передавати його громаді міста. Також 29 грудня і 5 січня пластуни будуть передавати його до всіх церков міста, а також до лікарень, сиротинців та пенітенціарних установ. Пластуни Львова, усвідомлюючи свою велику соціальну місію та обов’язок, будуть поширювати його у всі церкви Львова, щоб кожен охочий зміг відчути передріздвяне тепло Вифлеємського вогню миру.

«Ми робимо так, щоб це світло вогню з Вифлеєму було доступним кожному, незалежно від його віку, статі, соціального статусу чи народності. А у святкову ніч – цей вогонь зможе об’єднати всі покоління, всіх громадян України в спільній молитві до Господа в такі непрості часи для нашого народу», – розповів координатор акції у Львові Тарас Іщик.

Цього року Святий Вогонь пластуни принесли і на Євромайдан.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: керівник ...

КОМЕНТАРІ