Хмельниччина: працівники ДСО «на гарячому» затримали зловмисника, який намагався скоїти крадіжку з магазину

Хмельниччина: працівники ДСО «на гарячому» затримали зловмисника, який намагався скоїти крадіжку з магазину

25.12.13 10:50 0 695
У Хмельницькому міліціонери затримали 24-річного молодика, який посеред ночі проник до продовольчого магазину. Чоловік не сподівався, що через дві хвилини після спрацювання сигналізації в приміщенні приїде наряд групи затримання ДСО.

Близько пів на третю годину ночі на пункт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного магазину, що знаходиться в мікрорайоні Виставка. Отримавши сигнал, чергова пульту негайно передала інформацію найближчому до місця події наряду спецпідрозділу групи затримання ДСО. Держохоронці відреагували миттєво і через дві хвилини прибули до охоронюваного об’єкту.

На місці події наряд Державної служби охорони у складі старшого сержанта міліції Геннадія Лахмая, сержанта міліції Сергія Гураля та інспектора патрульної служби Хмельницького міського відділу сержанта міліції Євгенія Омелянюка затримав невідомого, який намагався скоїти крадіжку з даного магазину. Зловмисником виявився 24-річний місцевий житель, який вдень працював будівельником.

Пізніше стало відомо, що чоловік проник всередину приміщення, розбивши скло вхідних дверей. Побачивши на стіні датчик охоронної сигналізації, горе-злодій зрозумів, що потрібно швидше «працювати», але було запізно — через мить його затримав наряд ДСО.

«Ви так швидко приїхали, що я навіть не встиг нічого взяти», — такими були перші слова правопорушника, коли його «на гарячому» затримали працівники Держслужби охорони.

За словами затриманого, він проник до магазину, бо дуже кортіло випити пива. Такого швидкого реагування міліціонерів не очікував.

На місце події також було викликано власника магазину та слідчо-оперативну групу Зарічанського відділу міліції, за вказівкою якої затриманого було доставлено у відділок міліції. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини даної події.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ