Молоді українці не хочуть жити в російській цивілізації, – вчений з РФ

Молоді українці не хочуть жити в російській цивілізації, – вчений з РФ

25.12.13 11:11 0 687
Російський вчений Костянтин Пігров вважає, що молоді українці не хочуть жити в сучасній російській цивілізації. За його словами, Росія не може представити іншим народам значимого інтересу.

Про це йдеться в повідомленні на сайті «Росбалт».

Доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри соціальної філософії та філософії історії факультету філософії і політології СПбДУ Костянтин Пігров схильний трактувати виступи опозиції на Майдані Незалежності в Києві з точки зору цивілізаційного підходу. За словами вченого, події на Євромайдані підтверджують те, що Росія не може представити іншим народам значимого інтересу.

«Євромайдан я б інтерпретував як цивілізаційну подію. Справа в тому, що молоді українці не хочуть жити з нами, і не тому що ми, росіяни, їм особисто не подобаємося. Вони не хочуть жити в такій формі організації цивілізації. Та й ми самі не хочемо. Ми хотіли б виїхати за кордон і там віддаватися благополучному життю, в іншій цивілізації. Яку не ми побудували», – розповів Пігров в рамках дискусії» Імперська ідея Росії: шлях у минуле чи в майбутнє?», організованою Експертним клубом ІА «Росбалт».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Суд залишив звання ...

КОМЕНТАРІ